Ariel Winter ihastutti luonnollisilla kuvilla – hehkuu ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter on tunnettu rohkeasta tyylistään. Nainen nähdään usein tummassa meikissä sekä asuissa, jotka eivät yleensä jätä paljoakaan mielikuvituksen varaan. Nyt nainen hehkui kuitenkin luonnonkauniina julkaisemissaan kuvissa.

Juuri 22 vuotta täyttänyt Ariel Winter julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen hymyilee kameralle luonnonkauniina. Naisen kasvoilla ei ole meikkiä, minkä lisäksi hän on myös pukeutunut kuvaan yllättävän peittävästi harmaaseen isoon college-paitaan.

Ariel Winter muutti taannoin tyyliään radikaalisti ja värjäsi tummat pitkät hiuksensa oranssin värisiksi. Tähti piti Moderni Perhe -sarjaa kuvatessa tyylinsä melko samanlaisena 11 vuotta, mutta nyt kuvausten loputtua näyttelijä uskalsi muuttaa hiustyyliään ja värjätä kutrinsa huomattavan paljon vaaleammiksi.

https://www.instagram.com/p/B9jwpl_gHRl/