Jalkapallotähden lehmä raiskattiin – eläimellä traaginen kohtalo

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolumibialainen jalkapalloilija Miguel Borja on julkaissut Facebookin surullisen videon maatilaltaan. Hän kertoo nuorisojoukon raiskanneen hänen lehmänsä. Mies auttaa kärsivää eläintä.

Kolumbialaisessa Junior FC -jalkapallojoukkueessa pelaava Miguel Borja kertoo huumeita käyttävän nuorisojoukon raiskanneen hänen lehmänsä. Pieni nauta joutui eläinrääkkäyksen kohteeksi muutama ilta sitten. Hän paheksuu alueella riehuvien nuorten tekoja ja toivoo, että vanhemmat opettaisivat lapsilleen hyödyllisempiä tapoja elää elämäänsä.

– He raiskasivat lehmäni pari päivää sitten ja jättivät maahan makaamaan. Tämän täytyy loppua, mies vaatii videolla ja toivoo, että Jumala rankaisee tekijöitä.

Esta vaca fue víctima de violación y maltratos hace unas noches atrás, por un grupo de jóvenes que se la pasan por el sector del Rosario y el Virgilio Vargas consumiendo drogas y creyéndose los dueños de la zona. Es hora que esto cambie, se dediquen a buscar de JESÚS y aprovechen ese tiempo para cosas productivas, por favor, madres y padres de familias estén más pendientes de sus hijos 🙏🏽

Publiée par Miguel Ángel Borja sur Jeudi 9 avril 2020

Publiée par Miguel Ángel Borja sur Jeudi 16 mars 2017