Kaia Gerber esitteli salaisen taitonsa – laulaa ja soittaa kitaraa 

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nousujohteista mallin uraa tekevä kaunotar Kaia Gerber sai jalansijan muodin pariin hyvin nopeasti, mistä onkin varmasti kiittäminen hänen äitiään Cindy Crawfordia. Nyt nuori kaunotar esittelee julkaisemallaan videolla toista kykyään, mikä on kitaran soittaminen.

Kaia Gerber halusi toivottaa hänen isälleen Randelle hyvää syntymäpäivää videon muodossa. 18-vuotias julkaisi hellyttävän videon, jossa hän soittaa kitaraa ja laulaa yhdessä Randen kanssa. Videon kuvatekstissä tytär luonnehtii 58 vuotta täyttänyttä isäänsä hänen ikuiseksi bändikaverikseen ja parhaaksi ystäväkseen.

Musikaalisuuden lisäksi Gerber on onnistunut nopeasti todistamaan ansainneensa paikkansa muotinäytöksissä, joita nainen onkin jo päässyt tekemään mittavan määrän. Kaia Gerber on myös suosittu tähti sosiaalisessa mediassa ja häntä seuraakin tällä hetkellä jo yli 5,5 miljoonaa fania.