Taylor Swift tyrmistyi – entinen levy-yhtiö julkaisi livelevyn ilman lupaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift on ollut jo pidemmän aikaa ilmiriidoissa entisen levy-yhtiönsä Big Machine Recordsin ja sen nykyisen omistajan, manageri Scooter Braunin kanssa. Nyt välejä hiertää tuore livelevy.

Big Machine Recordsin julkaisema Live from Clear Channel Stripped 2008 nauhoitettiin Swiftin ollessa 18-vuotias. Poptähden mukaan livealbumin julkaisu tapahtui ilman hänen hyväksyntää. Instagram-viestissään hän kuvailee levyn julkaisua häpeilemättömäksi ahneudesta koronaviruksen aikaan.

Scooter Braunin Ithaca Holdings -yhtiö osti levy-yhtiö Big Machinen viime kesänä. Taylor Swift on sittemmin syyttänyt Braunia manipuloimisesta ja kiusaamisesta. Tähti on jopa suunnitellut nauhoittavansa Big Machinen alla julkaistut albumit kokonaan uudelleen.