Älä anna turhaa krääsää äitienpäivänä – näissä lahjaideoissa on ajatusta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna pienellä porukalla paikallisia tuotteita nautiskellen. Äidit varmasti arvostavat tuttuun tyyliin valmiiksi keitettyä kahvia tai sänkyyn kannettua herkkuaamiaista. Jos haluaa hemmotella äitiä enemmän, kannattaa panna lahjaan hieman ajatusta.

Kokosimme listan äitienpäivälahjaideoista, joissa äidille annetaan ajatuksella valittu muisto tai käyttöesine. Ajaton käsilaukku, kestävät hanskat, heleä huulipuna tai paikallisen käsityöläisen tekemä huivi toimivat aina. Äidille voi kirjoittaa kirjeen, jossa kertoo kiitollisuudestaan ja mukavista muistoistaan. Äidille voi myös ostaa kukkia, jotka kestävät koko kesän pihalla tai parvekkeella.

Koru on varmasti monen äidin mieleen. Pressopannu, laadukas kahvi ja kestomuki auttavat äitiä jokaisena arkiaamuna. Aamutakki tai pehmeä pyjama tuovat myös iloa pitkään. Jotkut äidit haluavat lahjaksi omaa aikaa, toiset esimerkiksi kuntosalijäsenyyden. Kannattaa kysyä äidin lahjatoiveita suoraan, jos ideat ovat vähissä. Mieluinen lahja on aina parempi kuin turhanpäiväinen ja paniikissa ostettu krääsä.