Kate Hudson nauttii karanteenista seksin voimin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nyt 41-vuotias tähti on keskittynyt kuitenkin näyttelemisen sijaan perheeseensä ja Sibling Revelry -podcastiin, jota hän pitää veljensä Oliverin kanssa.

Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kate Hudson kertoi juontaja Andy Cohenille suorassa lähetyksessä, että tällä hetkellä hän nauttii elämästään 33-vuotiaan miehensä Danny Fujikawan kanssa. Tähti kehui etenkin heidän seksielämäänsä.

Juontaja kysyi naiselta suoraan, että harrastavatko he nyt enemmän seksiä ollessaan jatkuvasti kotona. Tähän Kate Hudson oli vastannut Daily Mail -sivuston mukaan naureskellen myöntävästi. Näyttelijätär oli siemaillut haastattelun aikana viiniä kertoessaan, että hänestä on ollut ihana huomata, että hän on oikean ihmisen kanssa.