Miehillä huumekasvattamot Kolhossa, Virroilla ja Ähtärissä – poliisi takavarikoi kaikki kiinteistöt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on paljastanut ammattimaisesti kannabista kasvattaneiden pääkapunkiseudulla asuvien miesten toimet. He olivat hankkineet kiinteistöjä eri puolelta Suomea ja perustaneet niihin huumekasvattamoita. Poliisi takavarikoi kiinteistöt.

Ensimmäinen kasvattamo paljastui Mänttä-Vilppulan Kolhossa kotietsinnän yhteydessä. Sisä-Suomen poliisin mukaan kasvattamisessa on viitteitä ammattimaisuudesta. Kiinteistössä ei ollut havaittavissa mitään asumiseen viittaavaa, joten se takavarikoitiin rikoksentekovälineenä.

Kolhon kiinteistön omistajalla oli myös kiinteistöt Virroilla ja Ähtärissä. Taloihin suoritettiin kotietsintä. Molemmista kiinteistöistä paljastui samanlaiset kannabiskasvattamot kuin Kolhossa oli ollut. Lopulta Keuruun poliisi takavarikoi myös Virtain ja Ähtärin kiinteistöt.