Britney Spears nautti auringosta uima-altaassa – bikinikuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ajan viettäminen kotona ei vaikuta haittaavan poptähti Britney Spearsia. Tähden seurana on muun muassa hänen 26-vuotias poikaystävänsä Sam Asghari.

Britney Spears pääsi taannoin nauttimaan auringon lämmöstä Kalifornian Thousand Oaksissa sijaitsevassa luksuskodissaan. 38-vuotias tähti jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän makoilee bikineissä uimapatjalla kartanonsa uima-altaassa. Viimeisessä kuvassa samassa puuhasta nauttii hänen poikaystävänsä.

Laulajatähden otokset keräsivät nopeasti satoja tuhansia tykkäyksiä Instagramissa. Britney Spears on viime aikoina innostunut myös joogaamisesta, jota hän harrastaakin usein Instagram-kuvissaan ja -videoissaan. Tähti kehotti taannoin fanejaan vaalimaan terveyttään korona-aikoina entistä enemmän.

 

View this post on Instagram

Such a beautiful day !!!! God bless 👔👗!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on