Erilaiset ihmiset videoneuvottelussa – moni tunnistaa nämä tilanteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on vaikuttanut miljoonien ihmisten työpäiviin. Osien tulot ovat yrittäjinä pudonneet pohjamutiin, osa palkansaajista on lomautettuna ja suuri osa töissä käyvistä ihmisistä tekee tällä hetkellä työnsä kotoa käsin.

Kotona työskenteleminen on hyvin erilaista kuin toimistolla. Nyt BuzzFeedVideo-kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään millaisia huvittavia tilanteita videopuheluiden välityksellä tehdyissä palavereissa on voinut sattua.

Huvittavassa parodiassa nähdään erilaisia tapauksia, joihin moni videpuheluita töiden merkeissä tehnyt voi varmasti samaistua. Yksi vilauttelee yöpukuaan, toinen esittelee lemmikkiään, yksi syö lounasta ja osalla ihmisistä on teknisiä ongelmia. Videopuheluiden taustalla vilahtelevat myös perheenjäsenet, jotka tulevat kesken palaverin tervehtimään muita kokoukseen osallistuvia.