Mitä ihmettä? Khloe Kardashian leikkeli kasvonsa täysin uusiksi – fanit järkyttyivät tuloksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Khloe Kardashianilla on kaksivuotias True-tytär yhdessä hänen entisen poikaystävänsä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Hetki sitten naisen asuvalinta sai aikaan spekulaatiota siitä olisiko Kardashian jälleen raskaana. Hän on kuitenkin nyt vakuuttanut, että hän ei odota toista lasta. Sen sijaan hän vaikuttaa ostaneen kirurgilta itselleen uudet kasvot.

Khloe järkytti faninsa eilen julkaisemalla uuden kuvasarjan itsestään. Tai niin fanit ainakin olettivat. Kardashian näyttää nimittäin kuvissa täysin toiselta ihmiseltä, eli mikäli kuvat pitävät paikkansa, on Khloe leikellyt kasvonsa aivan toisenlaisiksi kuin miltä hän aiemmin näytti. Rahalla saa ja mopolla pääsee. Aiemmin täydellisen muodonmuutokset vartalolleen ja kasvoilleen on ostanut esimerkiksi saman perheen nuorin julkkistähti Kylie Jenner.

Khloe Kardashian kertoi Life & Style -sivuston mukaan välttelevänsä nykyään erilaisia sosiaalisen median sovelluksia juuri siitä syystä, että ihmiset osaavat olla niin julmia toisilleen. Kardashiania ihmetyttää se miten oksettavia ja ilkeitä kommentteja hänelle on kirjoitettu pelkän raskaushuhun vuoksi. Nainen myös muistuttaa ihmisiä siitä, että vaikka huhu olisikin ollut totta se ei silti oikeuttaisi julmia kommentteja, koska kyse on hänen elämästään.