Charly Jordanin pakarat käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

View this post on Instagram

Pura Vida ~ Pure Life ~ Nothing But Life

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly Jordan esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan paratiisimaisissa olosuhteissa, joissa hän muun muassa ottaa rajatonta rusketusta yläosattomissa vain keltaiset bikinien alaosat yllään. Toisessa kuvassa hän on pulahtamassa kristallinkirkkaaseen veteen. Molemmissa kuvissa hänen pakaransa varastavat huomion.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.