Valtava käärme vaani etuoven luona – turvakamera tallensi vieraan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten autoihin, katoksiin ja jopa asuntoihin etsiessään joko lämmintä suojaa kylmällä säällä tai viilennystä liian kuumilla kesähelteillä. Nyt eräs kookas matelijayksilö vaani omakotitalon etuoven luona.

Perhe teki kauhistuneen löydön turvakamerastaan, josta he saivat nähdä, että valtavan kokoinen käärme luikertali etuoven luona. Ovikellon vieressä oleva kamera tallensi tilanteen, jossa iso käärme luikertelee oven edessä. Pituutta käärmeellä näyttäisi olevan vähintään kaksi metriä.

Käärme oli luultavasti aurinkoisella säällä hakeutunut viileään varjoon, mutta näky talon edustalla on varmasti silti saanut asukkaat kauhistumaan. Videolta ei käy ilmi asuuko talossa lapsia, mutta näin kookas käärme olisi saattanut olla vaarallinen talon pienimmille asukkaille.