Raju näky videolle: Salama iski jalkapalloilijaan harjoituksissa

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Venäjäläisellä jalkapallokentällä todistettiin taannoin veret seisauttavaa tilannetta. Salama iski 16-vuotiaaseen pelaajaan kesken harjoitusten Orehovo-Zujevon kaupungissa. FC Znamya Trudan riveissä pelaava Ivan Zaborsky oli harjoittelemassa potkuja, kun salama iski hänet yllättäen maahan.

Valmentajat ja joukkuetoverit riensivät nopeasti nuorukaisen apuun. Pelaajalla oli tapahtumahetkellä metallinen kaulaketju, minkä on epäilty edesauttaneen salaman iskun kohteeksi joutumista. Ivan Zaborsky toimitettiin moskovalaiseen sairaalaan, jossa hänet vaivutettiin koomaan.

Pelaajan keuhko vammautui onnettomuudessa, minkä lisäksi hänen kaulaansa jäi näkyvä arpi. Nuorukaisen tilan on kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan kerrottu olevan vakaa.