Naomi Campbell rohkeassa kampanjassa – yläosattomissa videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naomi Campbell täytti hetki sitten 50 vuotta, jolloin brittiläisen supermallin koti täyttyi onnentoivotuksista ja upeista kukka-asetelmista. Nyt nainen nähdään rohkealla mainosvideolla, joka osoittaa, että malli elää edelleen uransa kulta-aikaa.

Naomi Campbell on ollut nuoresta saakka hyvin kysytty malli. Tähti esiintyy enää harvakseltaan muotinäytösten esiintymislavoilla, mutta erilaisissa kampanjoissa Campbell on kuitenkin edelleen tuttu näky. Nyt tähti nähdään upeassa Pat McGrath -merkin ripsivärimainoksessa.

Videolla nainen kertoo, että hänen makunsa kaiken suhteen on hyvin yksinkertainen, koska hän tyytyy vain parhaaseen. Naomi Campbell poseeraa videolla ilman yläosaa pelkkä musta lierihattu päässään. Naisen pitkät tummat hiukset toimivat kuitenkin rintojen peitteenä.