Jessica Biel ja Justin Timberlake saivat toisen lapsen – pitivät raskauden salassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jessica Bielin ja poptähti Justin Timberlaken kerrotaan saaneen perheenlisäystä. Tieto saattaa tulla monille tähtien faneillekin yllätyksenä, sillä he onnistuivat pitämään raskauden salana julkisuudelta.

Jessica Bielin kerrotaan synnyttäneen lapsen Yhdysvaltojen Montanassa, jossa pariskunta parhaillaan viettää aikaa 5-vuotiaan Silas-poikansa ja Bielin äidin kanssa. Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Daily Mailin mukaanniin Bielistä kuin Timberlakestakaan ei ole otettu julkisia kuvia sitten maaliskuun. Bielin viimeisimmässä, maaliskuun alussa otetussa Instagram-kuvassa hänen vatsansa ei näy.

Pariskunta ei ole toistaiseksi vahvistanut uutista perheenlisäyksestä omasta takaa. 39-vuotias Justin Timberlake ja 38-vuotias Jessica Biel menivät naimisiin vuonna 2012. Heillä on ennestään yksi lapsi, vuonna 2015 syntynyt Silas.