Justin Jedlican lomakuva pökerryttää – shortsien sisältö saa vyötärönauhan venymään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin puoli miljoonaa dollaria ulkonäkönsä muokkaamiseen käyttänyt Hollywoodin seurapiirijulkkis Justin Jedlica on esitellyt mielellään keinotekoisia lihaksiaan sosiaalisessa mediassa. Nyt mies on julkaissut hämmentävän lomakuvan Meksikon Puerto Vallartasta.

Puerto Vallarta tunnetaan etenkin sen avoimuudesta seksuaalisia vähemmistöryhmiä kohtaan. Julkihomona elämä Justin Jedlica on matkustanut kohteeseen yhdessä John Naphierien kanssa. Se, mikä on saanut ihmiset hieraisemaan silmiään, on Justinin uimashortsien alla.

Miehen haaroissa pullottava sukuelin saa shortisen vyötäröosan venymään ja ihmiset ovatkin kysyneet, onko housujen sisäpuolellakin silikonia. Mies on tiettävästi muokannut kehoaan keinotekoisilla lihaksilla ja täyteaineilla. Hän on maailman ainoa ihmis-Ken Rodrigo Alvesin aloitettua elämänsä virallisesti naisena.