Britney Spears kommentoi tanssivideoitaan: ”Olen vain oma itseni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Nyt nainen on päättänyt tehdä Instagramista hänen oman versionsa TikTokista.

Britney Spears on kertonut, että hän ei ymmärrä TikTok-sovellusta eikä osaa sitä käyttää. Sen vuoksi hän onkin alkanut julkaisemaan omia tanssivideoitaan Instagramin puolella. Viimeisimmässä videossaan Spears oli jopa sitä mieltä, että kanava toimii samalla myös tähden Snapchatina.

Britney Spears julkaisi itsestään jälleen hyväntuulisen videon, jossa hän tanssii kameralle olohuoneessaan. Tähdellä on pikkuruinen vaalea toppi yllään ja pienet shortsit, jotka korostavat tähden jalkoja. Spears saa aina julkaisuistaan paljon kritiikkiä, mutta hän onkin videon kuvatekstissä todennut, että tällaista vapautumista kutsutaan omana itsenään olemiseksi.