Kim Kardashian tienaa jopa miljoonan yhdellä Instagram-julkaisulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kenellekään ei ole enää tässä vaiheessa epäselvää, kuinka vaikutusvaltainen Kim Kardashian on sosiaalisessa mediassa. Tähti voi tienata uskomattomia summia yhdellä julkaisulla. Kim Kardashian nosti taannoin kanteen Missguided USA -vaatemerkkiä vastaan.

Tähden mukaan yhtiö luo hänen tyyliään kopioivia vaatteita ja vahingoittaa tällä tavoin hänen imagoaan. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Kim tienaa yhdellä Instagram-julkaisulla 300 000 – 500 000 dollaria. TMZ:n mukaan totuus on kuitenkin vielä hurjempi, ja summa on todellisuudessa miljoona dollaria.

Kardashianin lakitiimin odotetaan korjaavan summan asiakirjoihin. Aivan mitä tahansa Kim Kardashian ei silti tee rahan eteen. Asiakirjojen mukaan hän on kieltäytynyt rahakkaistakin tarjouksista brändeiltä, joihin hän ei halua tulla liitetyksi.