Izabel Goulart yläosattomissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin.

View this post on Instagram

Disconnect to reconnect 📖☀️

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Tällä kertaa Izabel Goulart nähdään Kreikan Mykonosin saarella poseeraamassa upeassa valokuvassa, jossa hän nojailee uima-altaasta altaan reunaan, jossa nauttii kirjasta ja kahvista. Katsojien huomio sen sijaan kiinnittyy aivan muualle, eli hänen upeaan päivettyneeseen ja yläosattomaan vartaloonsa. Bikinipeppua peittävät vain hyvin niukat punaiset bikinien alaosat.

View this post on Instagram

From little Venice in Mykonos 🇬🇷💙 Take 3

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.