YouTube-tähti yllätti Addison Raen – lahjoitti 19-vuotiaalle kustomoidun Jeepin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 40 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin julkaissut jo yli 900 videota.

Nyt Addison Rae nähdään ZHC-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa nuoret miehet yllättävät naisen uudella kustomoidulla Jeepillä. ZHC-kanava on tunnettu YouTube-videoista, joissa he lahjoittavat sekä julkkiksille että taviksille erilaisia kustomoituja tuotteita kuten Applen tabletteja.

Nyt ZHC-kanava kuitenkin ylitti seuraajiensa ja etenkin itse Addison Raen kaikki odotukset lahjoittamalla nuorelle naiselle valkoisen Jeepin, joka oli koristeltu piirretyillä hymiö ja hedelmä -emojeilla. Auto oli myös täytetty tuoreilla hedelmillä ja hedelmäpehmoleluilla. Addison Rae itki onnesta saadessaan uuden autonsa avaimet käsiinsä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.