Cash Me Outside -räppäriteini vieroitushoitoon – koukussa reseptilääkkeisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Bhad Bhabie, oikealta nimeltään Danielle Bregoli, on joutunut vieroitushoitoon reseptilääkeaddiktion vuoksi. Hän on vasta 17-vuotias. Tyttö nousi takavuosina kuuluisuuteen vierailtuaan ongelmateininä Dr. Phil -ohjelmassa.

Danielle Bregoli on tehnyt rahakkaita sopimuksia viime vuosien aikana. Nyt neitokainen on pulassa ja hakee apua ongelmiinsa ammattilaisten avulla. Hänellä on käsittelemättömiä lapsuudentraumoja sekä addiktio reseptilääkkeisiin.

TMZ:n mukaan hän on ollut vieroitushoidossa muutaman viikon ajan. Hoitojakso voi kestää jopa kolme kuukautta. Danielle tunnettiin ennen räppärin uraansa lähinnä Cash Me Outside -meemistä.

View this post on Instagram

🍯

A post shared by Bhabie🦋 (@bhadbhabie) on