Kahvipapulasti sisälsikin kokaiinia – hämmentävä johtolanka paljasti tapauksen poliiseille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Italian poliisi on takavarikoinut ovelalla tavalla piilotetun kokaiinierän. Löydöksen jäljille johdatti salakuljettajien tekemä viittaus Keanu Reevesin tähdittämiin suosittuihin John Wick -elokuviin. Viranomaiset pysäyttivät Milanon Malpensan lentokentälle Kolumbiasta saapuneen kahvipapuja sisältäneen paketin.

500 kahvipavun sisältä paljastui kokaiinia yhteensä 150 gramman edestä. Lähetyksen vastaanottajaksi oli merkattu Firenzessä sijaitseva tupakkakauppa. Viranomaiset pidättivät pakettia noutamaan saapuneen 50-vuotiaan miehen. Poliisien epäilys lähetyksen todellisesta luonteesta oli TMZ-sivuston mukaan herännyt jonkun huomattua siinä nimen Santino D’Antonio.

Poliisit olivat epäilleet nimen olevan tekaistu, sillä samanniminen mafiapomo nähtiin John Wick: Chapter 2 -elokuvassa.