Norjalainen Elvis-imitaattori rikkoi ennätyksen – lauloi yli 50 tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elvis Presleyn imitoiminen on omaan taiteenlajinsa. Eri puolilta maailmaa löytyy kaikenikäisiä- ja kokoisia ihmisiä, jotka ovat joko harrastuksenaan tai ammattinaan omineet rock-ikonin maneerit ja tyylin.

Nyt eräs norjalainen Elvis-imitaattori on rikkonut huikean maailmanennätyksen. Kjell Elviksenäkin tunnettu 52-vuotias Kjell Henning Bjornstad lauloi idolinsa kappaleita 50 tunnin, 50 minuutin ja 50 sekunnin ajan Oslossa sijaitsevassa baarissa. Hän tuli rikkoneeksi saksalaisen Thomas ”Curtis” Gaethjen vuonna 2004 saavuttaman 43 tunnin, 11 minuutin ja 11 sekunnin ennätyksen.

50 tunnin ajan laulaminen ei tietenkään ole helppo tehtävä, ja paikalla olikin DW-lehden mukaan Bjornstadin vointia tarkkaillut lääkäri sekä ravitsemusterapeutti. Hän sai myös pitää viiden minuutin tauon tunnin välein tai vaihtoehtoisesti säästellä niitä pitääkseen pidempiä taukoja.