Dua Lipa paratiisilomalla Karibialla – pakarat pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Dua Lipa on saavuttanut muutamassa vuodessa suuren maailmanlaajuisen suosion. Tähden kesä on sujunut lämpimissä merkeissä poikaystävä Anwar Hadidin kanssa lomaillessa.

Pari vietti heinäkuussa aikaa Karibianmerellä Saint Lucian saarella. Nyt Dua Lipa on jälleen jakanut matkaltaan sarjan lomakuvia Instagramissa. Niissä hänet nähdään muun muassa läheisissä tunnelmissa Anwar Hadidin kanssa ja nauttimassa tropiikin vedestä bikineissä.

Kosovolaistaustainen Dua Lipa julkaisi tänä vuonna menestystä niittäneen tuoreen Future Nostalgia -albuminsa. Tähden on kerrottu odottavan kuumeisesti pääsyä takaisin keikkalavoille esittämään uusia kappaleitaan yleisölle.

 

View this post on Instagram

St. Lucia disposables 🥽🐠🐬

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on