Lily Allen juhlisti raitistumisen vuosipäivää bikineissä – elämänmuutos teki hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Lily Allen on kokenut viimeisen vuoden aikana muutoksia elämässään. Uuden parisuhteen lisäksi hän on aloittanut uuden raittiin elämän.

Allen jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän nauttii lomasta bikineissä Italian Caprissa. 35-vuotias tähti paljasti juhlistaneensa vuotta täysin raittiiina. Viimeisenä kuvana hän julkaisi vanhan paparazziotoksen itsestään voimakkaassa päihtymystilassa osoittaakseen, kuinka positiivisen muutoksen raitistuminen on aiheuttanut.

Lily Allenin fanit onnittelivat häntä kommenteissa elämänmuutoksesta. Poptähden on huhuttu olevan kihloissa poikaystävänsä, Stranger Things -tähti David Harbourin kanssa. Pari ei ole vahvistanut asiaa, mutta Allen on useita kertoja esitellyt näyttävää sormusta vasemmassa nimettömässään.

 

View this post on Instagram

🐷IN💩

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on