Ryan Gosling on velho keittiössä – Eva Mendes kehui kokkitaidot maasta taivaisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo lähes kymmenen vuotta, mutta pariskunta ei kuitenkaan ole mennyt naimisiin. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes ja Ryan Gosling ovat onnistuneet pitämään oman perhe-elämänsä ja parisuhteensa melko yksityisenä. Nyt nainen ei kuitenkaan voinut olla hehkuttamatta hänen upeaa miestään omassa Instagramissaan. 45-vuotias kaunotar kehui miestään hyväksi kokiksi.

Eräs fani kysyi Instagramissa Mendesiltä, että tekeekö Ryan Gosling hänelle ikinä ruokaa. ”Ryan on loistava kokki ja leipuri”, Mendes vastasi. Tähti vielä tarkensi, että Gosling osaa oikeasti laittaa todella hyvää ruokaa. Omat ruoanlaittotaidot nainen kuitenkin kyseenalaisti ja paljasti, että hän osaa vain tehdä mehuja, keittää riisiä ja höyryttää kasviksia.