Pariskunta ulkoilutti koiraa alastomana – paini lopulta poliisin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit saivat ilmoituksen aamulla puoli seitsemän aikaa koiraansa alasti ulkoiluttaneesta pariskunnasta Yhdysvaltojen Hopkintonissa. Viranomaiset menivät katsomaan, mistä oikein oli kyse.

Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevan rauhallisen kaupungin aamu järkkyi, kun 32-vuotias Mariel Kinney ja 30-vuotias Kevin Pinto päätti ulkoiluttaa Lucy-nimistä koiraansa ilman rihman kiertämää. He eivät pitäneet siitä, että poliisit tulivat häiritsemään aamulenkkiä. Pariskunta huusi ja kiroili poliisille, eikä suostunut vastaamaan viranomaisten kysymyksiin.

Poliisit joutuivat lopulta pidättämään pariskunnan, joka kuitenkin pani virkavallalle vastaan. Pidätystilanne äityi painiksi. Heidät on pidätetty ja puettu vankilan vaatteisiin odottamaan oikeudenkäyntiä, The Smoking Gun uutisoi.