Charly Jordan kiipeili bikineissä – someseuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa.

Nyt Charly poseeraa niukoissa bikineissä, sillä hänet nähdään valokuvissa kiipeilemässä vaaleanpunaisen asuntoauton tikkailla bikinit yllään. Jordan on parhaillaan yhdessä ystäviensä kanssa automatkalla, jossa he kiertävät eri kohteita. Nämä kuvat ikuistettiin Nevadan osavaltiossa sijaitsevassa Valley of Firessä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.