Murhatuksi luultu mies olikin elossa – elänyt metsässä viiden vuoden ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viiden vuoden ajan kadoksissa ollut ja murhatuksi pelätty mies on löytynyt yllättäen elossa. Ricardas Puisys oli kaikki nämä vuodet piilotellut metsässä Iso-Britannian Wisbechissä.

Liettuasta kotoisin oleva Puisys katosi 35-vuotiaana Cambridgeshiressä. Miehen kerrottiin joutuneen ongelmiin paikallisen rikollisjengin kanssa, minkä ansiosta hänen pelättiin joutuneen murhatuksi. Katoaminen jäi lopulta vuosikausia kestäneeksi mysteeriksi.

Taannoin poliisit saivat vihiä salaisella Facebook-tilillä jaetuista Puisysin selfiekuvista. Tilillä oli 69 seuraajaa, joista suuri osa oli kadonneen miehen sukulaisia. Poliisi tehosti etsintöjään ja löysi lopulta Puisysin metsän keskelle alikasvokseen tekemästään piilopaikasta.

Puisysin uskotaan piilotelleen metsässä häntä hyödykseen käyttäneiltä rikollisilta. Viranomaisten mukaan tapausta tutkitaan edelleen, ja mies on parhaillaan poliisin suojeluksessa.