Karvainen kenkävaras kiinni Saksassa – ketulta löytyi yli 100 kengän kokoelma

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Berliinin Zehlendorfin kaupunginosan asukkaat ovat viikkokausien ajan ihmetelleet, minne heidän kenkiään oli kadonnut. Nyt erityisesti ulos jätetyistä sandaaleista, crocseista ja urheilukengistä kiinnostuneen kenkävarkaan mysteeri on ratkennut.

Eräs Zehlendorfin asukas epäili kenkävarkaan olevan kettu. Uudet kenkänsa varkaalle menettänyt Christian Meyer alkoi tutkimaan asiaa, ja lähti seuraamaan ulkona siniset sandaalit hampaissaan hiipaillutta kettua.

Meyer löysi lopulta eläimen piilopaikan. Ryömittyään tiheikössä tunnin ajan hän saavutti ketun sadasta varastetusta kengästä koostuneen kokoelman. Meyerin omia kadonneita juoksukenkiään ei ketun piilopaikassa tosin BBC:n mukaan näkynyt.