Robert Pattinson yritti valehdella Christopher Nolanille Batman-koekuvauksista – ei mennyt läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-elokuvien kautta maailmanmaineeseen noussut Robert Pattinson on seuraava valkokankaalla Batmanin maskin päälleen pukeva näyttelijä. Pian myös Christopher Nolanin Tenet-elokuvassa nähtävä tähti on nyt paljastanut koomisen anekdootin roolin koekuvauksiin liittyen.

Nolanin Tenet ja tuleva The Batman ovat molemmat elokuvia, joista on paljastettu vain vähän julkisuuteen. Pattinson oli yrittänyt salata Nolanilta tarvitsevansa vapaata Batmanin koekuvausten vuoksi, vedoten mielummin perhesyihin. Valhe ei kuitenkaan ollut mennyt läpi tarkkasilmäiselle ohjaajalle.

– Chris Nolan on erittäin salamyhkäinen elokuvistaan, ja minun piti puolestani olla salamyhkäinen Batmanista. Niinpä minun piti valehdella Batmanin koekuvauksista ja väittää perheessäni olleen kriisi. Heti kun sanoin kyseessä olleen perhekriisi, Nolan vastasi: ”Olet menossa Batmanin koekuvauksiin, eikö niin?”, Pattinson paljasti The Irish Times -lehdelle.

Sekä Nolanin Tenet että Matt Reevesin ohjaama The Batman ovat olleet ongelmissa koronakriisin ansiosta. Tenetin ensi-ilta on siirtynyt moneen kertaan, ja The Batmanin kuvaukset ovat puolestaan viivästyneet pandemian vuoksi.