Hollywood-kaunotar Heather Graham bikineissä – naista ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu näyttelijätär Heather Graham on tullut urallaan tunnetuksi monista tuotannoista. Niistä tunnetuimpiin lukeutuvat Austin Powers -elokuvat, joista hänet on palkittu Saturn-palkinnolla. Graham vietti pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nainen teki helmikuussa paluun valkokankaalle The Rest of Us -elokuvan päänäyttelijänä.

Nyt hehkeä kaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka ovat saaneet kaikkien leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä. Heather Graham poseeraa kuvissaan upealla meren rannalla. Naisella on yllään vain vihreät bikinit, jotka paljastavat tähden rantakunnon.

Heather Graham on niin nuorekas, että häntä ei voisi uskoa ikäisekseen. Graham täytti tammikuussa 50 vuotta, mutta moni tuntuu olevan kommenttien perusteella sitä mieltä, että tähti näyttää helposti jopa 20 vuotta nuoremmalta.