Poikkeuksellinen näky: Demi Rose pukeutui kirjaimellisesti naruihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli Demi Rose tunnetaan ahkerana sosiaalisen median, etenkin Instagramin käyttäjänä. Kuvien jakaminen ei vaikuta juurikaan vähenevän lomailunkaan aikana. Demi jatkoi kuvien julkaisemista muhkeiden arkistojensa turvin, mutta nyt nähdään myös uutta materiaalia. Tuoreessa kuvassaan hän on pukeutunut kirjaimellisesti naruihin.

View this post on Instagram

Waifu laifu 💎

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

25-vuotias povipommi nähdään nimittäin keikistelemässä kameran edessä asussa, jonka kutsuminen bikineiksi vaatii jo hieman mielikuvitusta. Bikinit ovat nimittäin käytännössä pelkät narut, joissa on kiinni kolme virkattua nallehahmoa intiimeimpien paikkojen peittona.

Demi Rose vietti koronakevään ajan tiiviisti eristyksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. Somekaunottaren kevään matkasuunnitelmat menivät maaliskuussa uusiksi koronakriisin ja siitä johtuvien rajoitusten vuoksi. Sittemmin rajoituksia on jo hieman purettu ja Rose on päässyt poseeraamaan uusiinkin kohteisiin.