Rita Oran poseeraus kuin miestenlehden sivuilta – lomailee nyt biksuissa Korfulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen on koronakevään ajan kasvattanut matkakuumettaan ja työstänyt maaseudulla tulevaa albumiaan. Nyt nainen on päässyt viimein uudestaan matkailun makuun.

Rita Ora on jättänyt Iso-Britannian taakseen ja suunnannut rantalomalle. Tällä hetkellä nainen nauttii Kreikan saarilla Korfulla auringosta ja upeista puitteista, joita tähden luksusmajoitus tarjoilee. Nainen on tuttuun tapaansa muistanut fanejaan upeilla bikinikuvilla.

Rita Ora on tämän kesän aikana hemmotellut Instagram-seuraajiaan tasaiseen tahtiin hyvin seksikkäillä ja paljastavilla kuvilla. Tuoreet kuvat jatkavat samaa sarjaa kun Rita Ora on poseerannut äärettömän uima-altaan edustalla näyttävissä valkoisissa bikineissä.