Hayden Panettieren exä kiristää näyttelijäkaunotarta kotivideoilla – vaatii perumaan syytteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Hayden Panettieren ex-poikaystävä Brian Hickerson pidätettiin ystävänpäivänä kotiväkivallasta syytettynä. Heinäkuussa syytteeseen lisättiin vielä kahdeksan uutta kohtaa, joiden myötä Hickerson voidaan tuomita jopa 10 vuoteen vankeutta.

Mies ei ottanut pidätystään hyvällä vaan yritti viimeisenä keinonaan vielä uhkailla näyttelijätähteä. Brian Hickerson on Daily Mail -sivuston mukaan kiristänyt 30-vuotiasta Hayden Panettierea kotivideoilla. Hickerson on uhannut julkaista naisesta noloa videomateriaalia mikäli hän ei peru syytteitä.

Hayden Panettierella ei ole kuitenkaan mitään aikomuksia perääntyä koska hän ei halua, että mies enää koskaan satuttaa yhtäkään naista. Hickersonille on tällä hetkellä määrätty lähestymiskielto Panettierea kohtaan. Kokonaisuudessaan oikeudenkäynnin on määrä jatkua syyskuussa.