Kendall Jenner pokasi uuden koripalloilijatähden – vieläpä häntä nuorempi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Kendall Jennerin rakkauselämä on puhuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen, koska nainen on yhdistetty moniin koripalloilijatähtiin.

Kendall Jenner on elänyt viime aikoina sinkkuna, mutta hänet on kuitenkin yhdistetty eri koripallon pelaajiin ja erityisesti NBA-tähtiin. Tällä kertaa huhut pyörivät mallikaunottaren ja Devin Bookerin ympärillä. Jenner on nähty illallistamassa Bookerin kanssa romanttisissa merkeissä.

Parisuhdehuhut alkoivat pyörimään parin ympärillä kun heidät nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan Malibussa illallisella kahdestaan. 24-vuotias Kendall Jenner on myös saanut flirttailevia kommentteja 23-vuotiaalta Devin Bookerilta, joka on kirjoittanut imartelevia julkisia viestejä naisen Instagram-kuvien alle.

View this post on Instagram

🍓

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

BeLegendary

A post shared by Book (@dbook) on