Kylie Jenner muuttui kurvikkaaksi pinup-tytöksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

23-vuotias meikkiguru Kylie Jenner on esitellyt sosiaalisessa mediassa kosmetiikkamallistonsa uutuuksia. Sen kunniaksi tähti nähtiin poseeraamassa seksikkäissä pinup-tunnelmissa.

Kylie Cosmeticsin tuoreen malliston pakkauksissa nähdään 1900-luvun alkupuolison pinup-tyttöjen tyyliin piirretty karikatyyri Kylie Jenneristä. Tähden Instagram-tarinoissa alun perin jaetulla videolla hän on pukeutunut pinup-versionsa tavoin merimieshattuun ja Yhdysvaltojen lipun väriseen toppiin.

1930-1960 -luvuilla suosituimmillaan olleissa pinup-kuvissa nähtiin usein vähäpukeisia nuoria naisia. Kuvat koristivat niin kioskirjojen kansia, kalentereja, mainoksia kuin toisen maailmansodan pommikoneitakin. Tunnetuimpiin pinup-malleihin lukeutuu Bettie Page, jota Kylie Jenner selkeästi kanavoi pinup-tyylissään.