Elizabeth Hurleyn Damian-pojalle mallisopimus – huikea yhdennäköisyys äidin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurleyn Damian-poika on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenit. Ei siis ihme, että 18-vuotias poika on nyt solminut sopimuksen maineikkaan mallitoimiston kanssa.

Damian Hurley tulee jatkossa työskentelemään IMG Models -mallitoimiston listoilla. Nuorukainen kertoi tiedotteessa olevansa innoissaan sopimuksesta, ja kuvailee upeaan perheeseen liittymistä fantastiseksi. IMG Modelsin listoilla on myös lukuisia muita kuuluisuuksien lapsia, kuten Hailey Bieber, Paris Jackson, Gigi, Bella ja Anwar Hadid sekä Patrick Schwarzenegger.

Damian Hurley on jo ennestään poseerannut muun muassa yhteiskuvissa huippumalli Irina Shaykin kanssa ja näytellyt äitinsä rinnalla The Royals -sarjassa. Lupaavan mallinalun isä oli aikaisemmin tänä kesänä traagisesti kuollut liikemies Steve Bing.

 

View this post on Instagram

v excited to be joining IMG 🖤 @IMGModels

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on