Sofia Richie haluaa antaa Scott Disickille uuden mahdollisuuden – yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick ja hänen tyttöystävänsä Sofia Richie ovat alkaneet seurustelemaan noin kolme vuotta sitten. Suhde on ollut kumpareinen, mutta toisinaan pariskunta on vaikuttanut hyvinkin omistautuneilta toisilleen. Nyt he ovat kuitenkin päättäneet toistaiseksi erota.

Scott Disick haki juuri ammattiapua saamiinsa traumoihin, jotka johtuvat hänen vanhempiensa menettämisestä. Mies päätti kuitenkin lopettaa kuntoutusjakson kun klinikalta vuodettiin medialle kuva hänestä. Koronaviruksen aiheuttama karanteeni on saanut miehen niin huonoon kuntoon, että Sofia Richie on päättänyt ottaa häneen etäisyyttä.

Sofia Richie on jo aiempien tietojen mukaan muuttanut yksin merenrantataloon. Parisuhde on Us Weekly -sivuston mukaan tauolla ainakin siihen saakka, että mies saa hoidettua itsensä parempaan kuntoon. Scott Disick voi tällä hetkellä jo paremmin, mutta hänen täytyy kuitenkin ajan kanssa todistaa itsensä Sofia Richielle ennen kuin nainen suostuu antamaan miehelle uuden mahdollisuuden.