Pierre-pingviini sairastui – sai viihdykettä Pingu-animaatiosarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Perthin eläintarhassa parhaillaan asuvan Pierre-pingviinin sairasloma sujuu samanlaisisa merkeissä kuin monien ihmistenkin. Se viettää päiviään katselemalla televisiosarjoja.

Pierre joutui sairastuttuaan eläintarhan eläinlääkäriasemalle. Koska pingviinin olo vaikutti hoidossa hieman yksinäiseltä, päätti henkilökunta lahjoittaa linnulle oman iPadin. Eläimen kerrotaan päässeen nopeasti älyteknologian makuun.

Pierre katseli sairaslomansa aikana muun muassa useita jaksoja Pingu-pingviinin seikkailuista kertovaa suosittua animaatiosarjaa. Linnun oloa pyrittiin saamaan kotoisammaksi myös näyttämällä sille videoita todellisista pingviineistä. Nine News Melbournen mukaan pingviinin vointi on sittemmin parantunut huomattavasti.