Brad Pitt seurustelee saksalaismallin kanssa – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Angelina Joliesta vuosia sitten eronnut näyttelijä Brad Pitt on pysytellyt sinkkuna. Hänet on yhdistetty useisiin eri naisiin, kuten myös entiseen tyttöystäväänsä Jennifer Anistoniin. Kesäkuussa miehen kerrotiin muuttaneen yhteen näyttelijä Alia Shawcatin kanssa.

Page Six -lehti on kuitenkin saanut vahvistuksen, että Brad Pitt seurustelee saksalaisen mallin Nicole Poturalskin kanssa. He viettävät parhaillaan aikaansa Pittin Etelä-Ranskan linnassa, jonne molemmat saapuivat lentokoneella. Poturalski matkusti Charles de Gaullen lentokentälle Berliinistä ja 56-vuotias näyttelijä Los Angelesista.

Malli on julkaissut jo talvella kuvia Los Angelesista, jossa hän hehkuttaa viettäneensä aikaansa rakkaidensa kanssa. Tiedossa ei ole, onko hän mahdollisesti jo tällöin seurustellut Brad Pittin kanssa. Naisella on yksi lapsi. Brad Pittillä on kuusi lasta Angelina Jolien kanssa.

View this post on Instagram

Boiling…

A post shared by Nico (@nico.potur) on

View this post on Instagram

See ya ✌🏼

A post shared by Nico (@nico.potur) on