Bebe Rexha keräsi katseita – kuumasta Instagram-poseerauksesta hitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

30-vuotias laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha nauttii etenkin Yhdysvalloissa menestyksekkäästä urasta. Hänet tunnetaan myös tähtenä, joka ei juurikaan arastele jakaa itsestään vähäpukeistakaan kuvamateriaalia.

Tällä kertaa Bebe Rexha on ilahduttanut fanejaan rohkealla kuvalla. Tuoreessa otoksessa tähti nähdään poseeraamassa aurinkolaseissa ja vain vähän mielikuvituksen varaan jättävässä liekkikuvioisessa uima-asussa.

Kuvatekstissä Rexha kiitteli au naural -tyylistään Senada Grecaa. Kyseessä on sometähti ja fitness-valmentaja, jonka asiakkaisiin poptähti siis mitä ilmeisimmin lukeutuu. Treenaamisen ohella Rexha on ehtinyt työstää uutta studioalbumiaan, joka tulee olemaan jatkoa vuonna 2018 ilmestyneelle Expectations-levylle.