Pikkusisko nimettiin valvomaan Britney Spearsin omaisuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears oli vuodesta 2008 lähtien isänsä Jamien holhouksen alla kärsittyään julkisesta hermoromahduksesta. Taannoin hän kuitenkin jätti tehtävän väliaikaisesti omien terveysongelmiensa vuoksi, ja hänen korvaajakseen nimettiin ammattilainen holhooja Jodi Montgomery. Myöhemmin Britney Spears aloitti oikeustaistelun, jossa hän vastusti isänsä palaamista hänen holhoojakseen.

Viime viikolla oikeuden päätöksellä Britney Spears ei päässyt pois holhouksen alaisuudesta vaan naisen edunvalvontaa pidennettiin. Päätöksen jälkeen Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn Spears on yrittänyt saada siskonsa omaisuutta täysin omaan haltuunsa.

Jamie Lynn Spears on vuonna 2018 nimetty hoitamaan Britney Spearsin varallisuutta. Jamie Lynn on toiminut siskonsa rahaston valvojana, mutta nyt hän yrittää saada rahoja siirrettyä täysin hänen hallitsemilleen tileille, joista Britney Spears voisi saada varansa takaisin omaan haltuunsa vain erillisellä oikeuden määräyksellä.

Britney Spears tavoittelee edelleen täyttä vapautta holhouksen alaisuudesta. Vapautuminen holhouksesta ei kuitenkaan People-sivuston saamien tietojen mukaan näytä todennäköiseltä. Nyt tähti toivoo, että holhouksen jatkuessa perheen ulkopuolinen ammattilainen Jodi Montgomery saisi pitää paikan, koska hänen isänsä kohtelee tähteä kuin lasta eikä kuuntele häntä.