Fanit pettyivät Bella Thornen OnlyFans-sivuun – tuotti silti miljoonan jo ensimmäisenä päivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaisille sisällön luojille tarkoitettu OnlyFans on saanut etenkin tämän vuoden aikana monia julkkiksia perustamaan itselleen oman sivuston. OnlyFans ei ole aikuisviihteelle suunnattu, mutta moni tähti tuntuu kuitenkin käyttävän sitä juuri paljastavien ja seksikkäiden kuvien ja videoiden myymiseen faneille maksua vastaan.

OnlyFans-sivustoja on perustanut muun muassa Cardi B ja YouTube-tähti Tana Mongeau. Tuoreimpana tulokkaana sivuston pystytti itselleen näyttelijä Bella Thorne, joka onnistui tekemään heti ensimmäisenä päivänään suuren tilin itselleen sivustolla. Daily Mail -uutisen mukaan 22-vuotias Bella Thorne teki uuden ennätyksen tienaamalla huimat miljoona dollaria vain yhden päivän aikana OnlyFans-sivustollaan.

Bella Thorne tarjoaa faneilleen paljastavia kuvia itsestään 16 dollarin kuukausihinnalla. 22-vuotias Thorne on ollut tunnettu jo Instagram-kanavallaan hyvin seksikkäistä alusvaatekuvista, minkä vuoksi moni onkin saanut huomata, että kummankin sivuston sisältö on keskenään melko samanlaista. OnlyFans-sivustolla on alusvaatekuvien lisäksi ollut kuvia, joissa Bella Thorne on syönyt hot dogia.

View this post on Instagram

text me I’m bored^^^

A post shared by BELLA (@bellathorne) on