Pasha Pozdnyakova Helsingissä – povi käänsi katseet Ateneumin taidemuseossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 998.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Nyt kurvitar on suunnannut pois Savonlinnan seudulta.

Nukkemainen kaunotar nähdään tuoreimmassa somekuvassaan nautiskelemassa korkeakulttuurista Helsingissä Ateneumin taidemuseossa, jossa hänen kurvinsa varmasti käänsivät ainakin miespuolisten vierailijoiden katseet.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.