Wish-mainos hämmentää – Saddam Hussein myynnissä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wish-verkkokauppa on tullut monille tutuksi erityisesti Facebookissa näkyvistä mainoksista. Yhdysvaltalainen, mutta pääasiassa kiinalaisia tuoitteita myyvän palvelun valikoimista löytyy toinen toistaan erikoisempiakin tuotteita.

Nyt hämmennystä ja huvittuneisuutta on herättänyt Wishin Facebook-mainoksessa esiintyvä tuote. Kyseessä on nimittäin ainakin kuvan perusteella Irakin ex-presidentti ja pääministeri Saddam Hussein. Edesmenneen diktaattorin hinta on vain 20 dollaria.

Twitter-käyttäjä Nathan Vickery vitsaili Yhdysvaltojen asevoimien käyttäneen turhaa aikaa Saddam Husseinin metsästämiseen, kun he olisivat voineet vain tilata hänet Wishistä 20 dollarilla. Totuus tuotteesta on miltei erikoisempi kuin moni olisi osannut kuvitella. Kyseessä on nimittäin laadukkaalle paperille painettu versio parrakkaan, maanalaisesta piilopaikasta vähän ennen sen ottohetkeä löydetyn Husseinin kuvasta.