Ciara sai kolmannen lapsensa – suunnittelee jo miten karistaa raskauskilonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 34-vuotias Ciara sai juuri miehensä Russell Wilsonin kanssa kolmannen lapsensa. Pojalle annettiin nimeksi Win Harrison Wilson.

Ciara synnytti poikansa 23. heinäkuuta. Vaikka synnytyksestä onkin aikaa vasta viikkoja, nainen on jo tekemässä suunnitelmaa raskauskilojen karistamista varten. Tähti julkaisi itsestään kuvan, jossa hänellä oli valkoinen uimapuku yllään. Kuvan yhteydessä tähti kertoi aloittavansa fitness-taipaleensa seuraavana päivänä.

Ciara kertoi, että hän haluaa pudottaa noin 22 kiloa. ”En tiedä miten helppoa tämä tulee olemaan kun ottaa huomioon, että minulla on jo kolme lasta”, tähti pohti kuvatekstissään. Ciara on ollut yksi niistä naistähdistä, jotka ovat palautuneet raskauden jälkeen huippukuntoon aina hyvin nopeasti.