Leffakaunotar Heather Graham rannalla – unelmavartalo kerää kehuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-kaunotar Heather Graham täytti tammikuussa 50 vuotta. Graham näyttää kuitenkin kuuluvan juuri niihin julkkisnaisiin, joiden ulkonäöstä oikeaa ikää ei ikinä pystyisi päättelemään.

Nyt hehkeä kaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka ovat saaneet kaikkien leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä. Nainen on viime aikoina viihtynyt rannalla ja julkaissut useita näyttäviä bikinikuvia Instagram-kanavallaan. Nyt Heather Graham poseeraa valkoisissa bikineissä.

View this post on Instagram

🌴

A post shared by Heather Graham (@imheathergraham) on

Suosittu näyttelijätär Heather Graham on tullut urallaan tunnetuksi monista tuotannoista. Niistä tunnetuimpiin lukeutuvat Austin Powers -elokuvat, joista hänet on palkittu Saturn-palkinnolla. Graham vietti pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nainen teki helmikuussa paluun valkokankaalle The Rest of Us -elokuvan päänäyttelijänä.