Mitä tapahtui Jessica ”Ihmis-Ken” Alvesin leualle? Peittää sitä laastarilla ja meikillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaisen Jessica Alvesin ulkonäköä on muokattu useaan eri otteeseen. Hän on parhaillaan Turkin Antalyassa parantelemassa hampaitaan. Hänen leuassaan on nähty viime viikkoina laastari.

Ihmiset ovat ihmetelleet, mikä Jessica Alvesin paljon leikeltyä leukaa vaivaa. Hän on kärsinyt leikkauskomplikaatioista ennenkin, ja esimerkiksi Jessican nenässä oli vaikea tulehdus vuosien ajan. Nyt saman vaivan epäillään olevan leuassa.

Aiemmissa kuvissa leuka on näyttänyt rosoiselta ja kuoppaiselta. Hänellä on implantti ja kasvonpiirteitä on muokattu rajusti vuosien aikana. Jessica Alves yrittää laihduttaa, joten hän on kiinnittänyt huomiota ruokavalioonsa. Hän on on myös mainostanut luonnonmukaisia laihdutuslääkkeitä. Moni pelkää, että Jessica ei voi vakuutteluistaan huolimatta kovinkaan hyvin.