Mies rakensi oraville oman pähkinäbaarin pihaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla on tapana pystyttää pihaansa lintulauta, mutta eräs Yhdysvaltojen Ohiossa asuva mies päätti ottaa huomioon myös oravat. Hän valmisti jyrsijöille hauskan ja näyttävän ruokintapaikan.

Michael Dutko suunnitteli ja rakensi pihaansa pähkinäbaarin. Siinä vierailevat oravat pääsevät nauttimaan erilaisista pähkinöistä, joita ne saavat erityisistä automaateista. Tarjolla on erilaisia oluttyyppien nimiin viittaavaa pähkinää, kuten Peanu Pilsneriä, Pistachio Pale Alea ja Sunflower Saisonia.

Dutkon mukaan oravat varastavat lintulaudan siemeniä vain siksi, ettei niitä varten ole omia samankaltaisia ruokintapaikkoja. Pähkinäbaarin rakennustöitä ja lopputulosta esitellään Youtuben Duke Harmon Woodworking -kanavan tuoreella videolla.